Iristel Home » PHP/MySQL Developer

PHP/MySQL Developer

CANDIDATUL IDEAL:

Programator PHP/MySQL cu cunostinte temeince de HTML/CSS/JavaScript.

Cunostintele necesare pentru interviu:

  • Parsarea XML/CSV in PHP
  • cURL
  • JQuery
  • ezSQL
  • operatii fundamentale in MySQL ex: JOIN pe tabele relationale

Constituie un avantaj abilitatea de a realiza un design grafic bun, dar nu reprezinta o necesitate.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Candidatul va face parte dintr-o echipa agila, capabila sa lucreze pe proiecte provocatoare, invatand tehnicile si perspectivele echipei intr-un timp util.

Detaliile referitoare la specificul proiectelor(domeniul telecomunicatiilor) vor fi invatate ca parte din training. Candidatul neavand un dezavantaj daca nu a activat in acest domeniu.

Proiectele pe care se va lucra sunt de varf in industria telecomunicatiilor si vor dezvolta pe foarte multe ramuri cunostintele viitorului angajat.

♣ Daca oferta de mai sus v-a ridicat interesul si considerati ca sunteti persoana potrivita pentru acest post, va rugam sa trimiti un CV catre cariera@iristel.ro, cu mentiunea postului vizat. ♣

DESCRIEREA COMPANIEI:

Compania de telecomunicații Iristel este o subsidiară a companiei IRIS TEHNOLOGIES INC. Canada, care este unul dintre cei mai mari carrieri de trafic international de voce din lume.

Compania din Canada a fost infiintata in anul 1999, iar in anul 2005 a fost nominalizata în TOP 100 “Fastest Growing Companies in Canada”.

Iris Technologies se extinde in mod constant, cautand sa fie prezenta in punctele principale de pe piata telecomunicatiilor, prin intermediul partenerilor sai competenti. In prezent exista 15 puncte de prezenta Iristel (POPs – Points Of Presence) in intreaga lume: Algeria, Angola, Canada – Toronto şi Montreal, Camerun, Coasta de Azur, Cuba, Dominica, Egipt, Mongolia, Israel, Thailanda, Turcia, Sri Lanka, Ungaria si in Romania – Biroul din Bucuresti, unicul din retea specializat in vanzarea de servicii de telefonie internationala retail – vanzari directe catre utilizatorii din Romania.

Compania din Romania a fost fondata in anul 2002 ca operator de telefonie si ofera o gama larga de servicii si solutii complexe de telefonie.
Iristel, utilizand tehnologia VoIP, ofera servicii de telefonie nationala, internationala, cartele preplatite, linii telefonice virtuale, PBX virtual, teleconferinta etc.