Operator Național de telefonie fixă VoIP

Accesibilitate

Oferta de servicii de comunicații electronice iristel adresate persoanelor cu dizabilități

Suntem pregătiți să răspundem nevoilor specifice utilizatorilor finali cu dizabilități, oferind aparatură uşor de folosit, informațiile necesare în format lizibil şi servicii concepute pentru persoane cu nevoi speciale.

De asemenea, oferim posibilitatea testării la punctele proprii de lucru a echipamentelor terminale care pot răspunde nevoilor persoanelor cu dizabilitați, anterior achiziționării, în scopul verificării compatibilității acestora cu necesitățile specifice ale solicitantului.

Servicii:
Voce Rezidențial

350 minute Naționale incluse

Serviciile VoIP necesită o conexiune stabilă la internet şi echipamentul furnizat de Iristel. Echipamentul este un adaptor de voce care se conectează la internet şi la un aparat telefonic obişnuit. http://www.iristel.ro/solutii-hardware/

3 euro/lună TVA inclus

Pentru a beneficia de facilitățile individuale prevăzute mai sus, utilizatorii finali cu dizabilități ori reprezentanții legali ai acestora, în cazul persoanelor lipsite de capacitate de exercițiu, trebuie să prezinte furnizorului, în original, certificatul de incadrare în gradul şi tipul de handicap emis in condițiile legii.

Termenii şi Condițiile Generale de Oferire a Serviciilor pot fi vizualizate urmărind link-ul de mai jos:

http://www.iristel.ro/docs/termeni_si_conditii.pdf

Dizabilitați auditive şi/sau de vorbire

Avem o varietate de opțiuni de accesibilitate care fac comunicarea mai uşoară pentru persoanele cu dizabilități auditive, de la opțiuni de bază cum ar fi volum ajustabil al difuzorului aparatului pană la oferirea de echipament compatibil cu tehnologia IP Relay ( serviciu ce permite persoanelor cu dizabilitați auditive, vizuale sau de vorbire să trasmită mesaje scrise folosind o linie telefonică, cu ajutorul unei tastaturi de tip TTY – teleprinter).

Suport Clienți. Un grup dedicat livrării serviciilor de calitate este disponibil pentru onorarea cererilor persoanelor cu dizabilități şi pentru a îi familiariza cu serviciile noastre. De asemenea vă putem transmite gratuit, la cerere, condițiile contractuale de prestare a serviciilor, a facturilor detaliate sau a oricăror materiale informative. ÎN CURÂND, FUNCȚIA DE SUPORT CLIENT VIA CHAT VA FI DISPONIBILĂ PE ACEASTĂ PAGINĂ.

Liste de apeluri. Stocarea şi redarea informațiilor legate de apelurile pierdute.

Email. Contactati-ne via Email la customercare@iristel.ro furnizandu-ne codul dumneavostră de client si solicitarea. Cererea dumneavoastră va fi tratată cu prioritate.

Dizabilităti vizuale

Serviciile de accesibilitate Iristel pot ajuta utilizatorii finali cu dizabilitați vizuale prin oferirea de servicii de voce cu un sunet de o calitate excelentă si o gamă variata de funcții încorporate.

Apel în Asteptare. Cu funcția de alertare a apelurilor in asteptare, reducem nevoia de contractare a unei linii suplimentare. În plus, atunci cand apare al doilea apel concomitent, veți fi alertat prin aprinderea unui indicator luminos pe aparat dar si printr-un semnal auditiv în receptor.

Redirecționare apeluri. Funcția permite redirecționarea apelurilor atunci cand nu le puteți prelua sau atunci cand doriți să trimiteti toate apelurile primite catre un alt număr de telefon.

Contrast Ridicat la Afisare. Aparatele Polycom vin cu functia de mărire a contrastului ecranului de afişare, pentru a uşura identificarea informațiilor.

Mobilitate redusă şi alte dizabilitați motorii

Căşti Audio cu Microfon. Puteți folosi o cască audio cu microfon cu majoritatea echipamentelor oferite de Iristel. Folosirea unei casti vă permite să răspundeți la apeluri, să ascultați sau să vorbiți fără să țineți receptorul la ureche. Astfel, calitatea apelurilor este imbunătățită comparativ cu folosirea funcției “Speaker”.

Acces uşor la Serviciile de Suport Clienți. Persoanele cu dizabilități motorii sau de agilitate pot contacta echipa Suport Clienți prin apelarea numărului scurt 611 de pe linia Iristel.

Instalare Prioritară. Persoanele cu dizabilități motorii sau de agilitate beneficiază de serviciul de Instalare Prioritară, fără costuri adiționale.