Canada’s Largest and Fastest Growing Carrier

Soluții Voce

VoIP (în engleză Voice over Internet Protocol) numit și Telefonie IP sau Telefonie Internet este procesul de transmitere a conversațiilor prin legături de date de tip IP sau prin rețele în care este folosit acest protocol. Calitatea este la fel sau chiar mai bună decât la furnizorii de telefonie tradiţională, iar utilizatorii se pot bucura de mai multe caracteristici şi de o tehnologie avansată.

Avantaje

 • Primiţi un număr nelimitat de minute in reţeaua Iristel.
 • Vă puteţi porta numărul de telefon în reţeaua Iristel.
 • Serviciul Dumneavoastră vine cu mai multe caracteristici gratuite: afişarea numărului care vă apelează, afişarea sau blocarea identităţii când efectuaţi un apel.
 • Pentru confortul dumneavoastră, vă trimitem în fiecare lună factura detaliată pe e-mail.

Pot renunţa la linia mea normală de telefon dacă mă înscriu pentru VoIP?

Ca principal operator de servicii în domeniu, Iristel permite un proces facil de portare pentru abonaţii săi. În acest fel, clienţii îşi pot transfera fără probleme numărul de telefon existent în reţeua Iristel. Folosind echipamentul Broadfone (sau varianta Broadfone software), clienţii nu schimbă nimic în modalitatea de comunicare utilizată anterior.

Vă puteţi porta numărul de telefon folosind acest formular.

Alegând Iristel, alegeţi cele mai bune tarife către majoritatea destinaţiilor internaţionale, cu numai 0,005 Euro/minut în România fix şi 0,025 Euro/minut în majoritatea reţelelor fixe din Europa şi America de Nord. Click aici pentru lista completă a tarifelor.

Planuri de Voce

Serviciul Broadfone necesită o conexiune stabilă la internet şi echipament compatibil VOIP care poate fi un adaptor de voce furnizat de Iristel, telefon IP sau un softphone.

Echipamentul Broadfone este un adaptor de voce care se conectează la internet şi la un aparat telefonic obişnuit. În acest fel, toate apelurile vor trece prin Internet, permiţând flexibilitate sporită, şi economii semnificative. Veţi primi echipamentul în cel mai scurt timp de la semnarea contractului, iar instalarea lui durează aproximativ 5 minute.

Iristel vă oferă un serviciu de telefonie de ultimă generaţie utilizând doar conexiunea dumneavoastră la internet. Prin instalarea adaptorului VoIP, beneficiaţi de o linie telefonică cu un număr de telefon din numerotaţia Iristel. În acest fel puteţi fi sunat de oriunde şi puteţi suna oriunde în lume la cele mai bune tarife naţionale şi internaţionale.

Telefoanele Polycom oferite de Iristel sunt ideale atât pentru utilizatorii care folosesc serviciul de acasa cât şi pentru marile corporaţii. Primii beneficiază de o tranziţie uşoară de la opţiunile şi caracteristicile unei linii tradiţionale către lumea VoIP, oferind un sunet de o calitate excelentă şi o gamă variată de funcţii încorporate. Marile companii pot utiliza cu succes telefoanele IP deoarece ele pot suporta până la 6 sau chiar 12 linii. Au ecran de înaltă rezoluţie care afişează informaţii despre apeluri, vă oferă posibilitatea de a selecta din mai multe limbi de circulaţie internaţională şi multe alte aplicaţii

Software-ul PC Phone este un program care poate fi descărcat, configurat şi gata de folosit în doar câteva minute, datorită interfeţei prietenoase şi aspectului atractiv. Odată configurat, puteţi efectua şi primi apeluri, vă puteţi asculta mesajele vocale, sau accesa lista de contacte din câteva mişcări. Pentru a obţine o calitate superioară a vocii, vă sfătuim să folosiţi căşti şi microfon de bună calitate.

Datorită Software-ului Iristel, nu veţi mai folosi metode costisitoare pentru a contacta prietenii, familia sau partenerii de afaceri. Veţi avea propriul număr de telefon Iristel, care poate fi apelat din orice reţea fixă sau mobilă. Dacă nu sunteţi lângă computer, ei vă pot lăsa întotdeauna un mesaj vocal, sau vă puteţi transfera apelurile pentru a nu pierde nici unul.

Preţuri
Linie Broadfone
Abonament lunar / linie 7 Euro pe lună
1,000 minute incluse in rețelele fixe și mobile din România
Setare gratuită

Mesagerie Vocală

 • Mesagerie Vocală
 • Apel în așteptare
 • Redirecționare
 • Afișarea identității
 • Blocarea identității
 • Transfer
 • Conferintă
 • Speed Dial
 • Suspendare Apel
 • Reapelare automata / Call return

Acordul de furnizare a serviciilor de telefonie Broadfone îl gasiti aici.